Nieuws
16 december 2011 - Ron Smeets

Adobe Flash voor Android 4.0 udpate nu beschikbaar

Het was al aangekondigd, maar de update van Flash voor Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) staat sinds enkele uren in de Android Market.

Adobe maakte de komst van de update gisteren bekend. Het betreft versie 11.1 van de Flash Player voor Android. Goed nieuws voor iedereen met een Galaxy Nexus dus. Er zijn echter wel nog een paar 'known issues'.

Een vervelende is het feit dat wanneer je muziek luistert en er een gesprek binnenkomt de audio van de muziekspeler niet (tijdelijk) gestopt wordt. Ik heb dat zelf nog niet kunnen testen omdat ik mijn Galaxy Nexus even niet bij de hand heb, maar erg fraai lijkt mij dit niet. De andere bekende bugs die nog in de nieuwe Android Flash Player zitten (volgens Adobe zelf):

Seeking while video is paused will not update the frame on ICS device

- StageVideo using On2 and Sorenson does not work on ICS devices

- PHDS content plays with audio pops

- Enter key does not work on the multi-line text input field 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.