Nieuws
30 september 2013 - Redactie MobileCowboys

Adidas miCoach exclusief op Nokia Lumia toestellen

Adidas en Nokia hebben vandaag miCoach gepresenteerd, een persoonlijk trainer voor op de Windows Phone toestellen van de Finnen. Via de gratis app en website zijn er een flink aantal fitness mogelijkheden voor Lumia gebruikers met een aantal unieke Nokia voordelen zoals bijvoorbeeld HERE Maps en Nokia Music.

Het bijhouden van workouts zijn te doen met een GPS horloge of een ander sportief GPS apparaat, maar gewoon je telefoon gebruiken en daar een aantal apps op installeren is natuurlijk ook mogelijk. De Windows Phone hoek is niet zo populair als het gaat om fitness of trainings apps, ze zijn er wel maar lang niet zo veel als Android als iOS. miCoach van Adidas is te vergelijk met de Nike+ apps en internet site die voor Android en iOS beschikbaar is. Bij miCoach kunnen Lumia eigenaren een aantal Nokia only apps die ook off-line te gebruiken zijn zoals HERE Maps en Nokia Music.
adidas_micoach_app
adidas_micoach_app2
De miCoach app heeft de stem van Reggie Bush (Detroit Lions football speler) om je aan te moedigen terwijl je een workout doet. De app registreer ook hoeveel calorieën verbrand, welke route je afgelegd hebt en de snelheid. miCoach kan de verschillende informatie van je sportactiviteiten op het lockscreen laten zien en middels een Live Tile op je 'homepage' van je toestel je vooruitgang tonen.
De Adidas miCoach voor Nokia Lumia toestellen is gratis te downloaden via deze link.

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl