Nieuws
22 oktober 2013 - Redactie MobileCowboys

Adidas kondigt miCoach Smart Run GPS horloge aan

Bedrijven als Garmin, Samsung, Sony en TomTom hebben inmiddels gear, smartwatch of GPS horloges op de markt waarmee je samen met een smartphone onder andere je sportiviteit in de gaten kan houden, maar er zijn natuurlijk ook tal van ander functionaliteiten mogelijk. En oh ja, ja kan ook nog zien hoe laat het is :)

Het Duitse Adidas is de volgende in de rij van een GPS horloges, nadat je eerder al over de miCoach Windows Phone app kon lezen is het nu buurt aan het horloge. Wat de Adidas miCoach Smart Run anders maakt is de geïntegreerde hartslag meter, bij Garmin en TomTom moet je deze er apart bij kopen.

De accelerometer telt elke stap die je maakt en via Bluetooth kan je naar je favoriete muziek luisteren of aanwijzingen krijgen van je "coach". Het miCoach Smart Run GPS horloge heeft een 1.45 inch kleuren touchscreen waarop naast je hardloop vorderingen ook animaties van 400 anatomisch correcte oefeningen voor verschillende soorten workouts. De audiovisuele ondersteuning tijdens je training op een horloge was volgens Adidas tot op dit moment nog niet mogelijk.
304088
De miChoach werkt uiteraard ook samen met het online platform dat naast de Windows Phone 8 app inmiddels ook beschikbaar is voor iOS en Android.
Het miCoach Smart Run GPS horloge is niet goedkoop, Adidas gaat het horloge vanaf 1 November voor 399,- euro aanbieden.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl