Geruchten
26 januari 2009 - Ron Smeets

Achterkant van de Sony Ericsson C903 (Frances) ook gespot

Afgelopen vrijdag zagen we al een afbeelding en enkele specs opduiken van deze nieuwe Cybershot Camphone die vermoedelijk in Barcelona het daglicht zal zien.

Omdat de lekmachine van Sony Ericsson lekker doordraait kunnen we inmiddels ook een afbeelding van de achterzijde van de C903 (Frances) laten zien. Kwalitatief is het plaatje niet bijzonder goed maar met een beetje fantasie kun je wel een Xenon flitser zien (links boven de camera).

Op de volledige gelekte afbeelding zoals die hier beneden staat is het toestel te zien naast een gewone Cybershot camera van Sony.

Via: Mobile Review

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.