Geruchten
16 april 2010 - Ron Smeets

Achterkant van de 64GB iPhone 4G gespot?

Nu de eerste iPad hype een beetje is gaan liggen is het weer de beurt aan de iPhone 4G (of HD) om het Apple geruchtencircuit draaiende te houden ;-) Eerder deze maand dook al het gerucht op dat de nieuwe iPhone voorzien zou worden van een HD video camera en dat het toestel op 22 Juni officieel gepresenteerd gaat worden.

Nu is het weer de beurt aan de (photoshoppende) fotospotters. Op de plaatjes hiernaast en -onder zou namelijk de achterkant van de nieuwe iPhone te zien zijn, zo luiden de geruchten. Fake of echt? Oordeel zelf maar!

Apple-iPhone-HD-4G-white Apple-iPhone-HD-4G-white-2 Apple-iPhone-HD-4G-white-3

Via: MacRumors

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.