Entertainment
07 december 2011 - Ron Smeets

Acht uur in de rij voor een Lumia 800, én 'n gratis Xbox 360

De Nokia Lumia 800 verkoopt in Nederland, volgens de eerste berichten, best goed. Lange rijen waren echter niet te zien op de eerste dag, of daarvoor dus al, van de verkoop.

In Singapore was dat even iets anders. Daar stonden de eerste 100 Nokia fans tot wel acht uur in de rij voor het toestel. Uhmm, daarbij moet wel gezegd worden dat de eerste 100 kopers er een gratis Xbox 360 bij kregen. Tsja, zo kan ik het ook ;-))

Om de weggeefactie nog meer kracht bij te zetten, en de rijen nog wat langer te maken dus, had Nokia in Singapore ook besloten om 10 Lumia 800's gratis weg te geven. Enkele foto's van de, ondanks de tropische regenbuien, over het algemeen bijzonder goedlachse wachtenden ;-)

lumia-line-Singapore-a lumia-line-Singapore-b lumia-line-Singapore-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.