Geruchten
08 februari 2009 - Ron Smeets

Acht O2 Android toestellen in 2009

OK, het is een gerucht dat primair vooral interessant is voor onze oosterburen, maar het geeft wel aan dat de vermoedens dat dit jaar een hele sloot Android toestellen het daglicht zullen zien steeds waarschijnlijker worden.

Afgelopen week meldde de Duitse provider O2 namelijk tijdens een persconferentie rondom de plannen van de Telco voor 2009 dat men van plan is voor het eind van dit jaar zes tot acht Android Smartphones in haar assortiment op te nemen.

Letwel, de uitspraken werden niet tijdens het officiele gedeelte van O2's persconferentie gebezigd maar tijdens de informele gesprekken met journalisten en bloggers na afloop ervan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.