Toestellen
23 februari 2011 - Ron Smeets

Acer's zoveelste belofte voor de Benelux smartphone markt

Acer is een van de kleinere fabrikanten als het gaat om mobiele telefoons. In Nederland wil het nog niet echt vlotten met de verkoop van die toestellen.

De reden daarvoor heb ik al meerdere keren hier beschreven. Acer belooft al drie jaar dat ze de serieus in onze smartphone markt willen stappen, maar de toestellen verschijnen maar mondjesmaat in de winkels en lijken vooralsnog niet aan te slaan bij het (grote) publiek.

Op het MWC in Barcelona onthulde Acer weer een aantal nieuwe smartphones en Tablets. De boys van Beste Product haalden niet alleen de toestellen voor hun camera, maar vroegen ook aan Diane Sestig van Acer Benelux wat hun plannen voor 2011 bij ons zijn. het zal niemand echt verbazen dat er weer een aantal beloftes gedaan werden over de beschikbaarheid van Acer smartphones in de 'Benelux winkels'. . . Zou het na drie jaar in 2011 dan echt gaan gebeuren dat we meer Acer Smartphones in de winkels gaan zien? Heel eerlijk? Ik betwijfel het, maar zeg nooit nooit natuurlijk ;-)) Enfin, kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.