Accessoires
24 februari 2006 - Ron Smeets

Acer touchscreen PMP op komst

Acer komt volgende maand met een nieuwe Portable Multimedia Player op de markt die behalve de verschillende mediaformaten zoals MP3, WMA en AAC ook voorzien zal zijn van een touchscreen functie.

De MP-500 zal in verschillende uitvoeringen te krijgen zijn met 20 of 40 Gb harddisks, USB poort en video in en -uit aansluitingen. Dankzij de ingebouwde microfoon kan ie tevens dienst doen als memorecorder.

Het display wordt een 3.5inch (9cm) LCD TFT met een resolutie van 320x240 pixels. Volledig opgeladen gaat de MP-500 tussen de 4 en 8 uur mee.

Qua prijs wordt het een geduchte concurrent voor andere players op de markt want Acer verwacht hem voor tussen de 300 en 350 Euro, afhankelijk van de uitvoering, in de schappen te kunnen leggen.Gerelateerde links:
Polaroid's PMP en 'n PSP look-a-like
Flyboy PMP schittert door extreme helderheid
100 Gieg Widescreen PMP
Samsung MultiMedia GSM met WiFi
Eerste multimedia player GSM op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.