Toestellen
23 april 2011 - Ron Smeets

Acer Stream uitgepakt

De Acer Stream is een van de Android smartphones van de Taiwanese fabrikant die bij ons niet in de winkels ligt. Nah, ja, datzelfde kun je eigenlijk ook al ruim twee jaar zeggen van de Acer Smartphones die volgens de fabrikant wél bij ons uitgebracht zijn. Dit jaar wordt het vooral wachten op een MeeGo 'toestel' (smartphone of tablet, dat is nog niet bekend) van Acer.

De Acer Stream dateert van 2010 en hieronder kun je zien hoe dat toestel uitgepakt en vergeleken wordt (qua afmetingen) met enkele concurrenten, waaronder de Samsung Galaxy S en de Wave. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=DasMMnv-GvE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.