Nieuws
22 september 2008 - Ron Smeets

Acer smartphones op komst

Op zich was deze move, na de overname van E-TEN eerder dit jaar, wel te verwachten.

Jim Wong, vice president van de IT product group bij Acer, heeft bevestigd dat de Taiwanese computer fabrikant vanaf volgend jaar ook Smartphones onder haar eigen merknaam gaat uitbrengen.

Het is de bedoeling dat de eerste toestellen al in Q1 van 2009 op de Europese en Russische markt gaan verschijnen. Ben benieuwd naar de eerste (gelekte) plaatjes en specs maar ik gok dat de toestellen nogal wat overeenkomsten zullen hebben met de, hier in Nederland relatief onbekende, E-Ten (Glofiish) modellen (zie foto's).

Via: JustAMPGerelateerde links:
Acer neemt E-TEN over
Nu ook een Ferrari Smartphone van Acer
Acer touchscreen PMP op komst

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.