Geruchten
15 juli 2009 - Ron Smeets

Acer smartphones komen in Q4

Als deze geruchten kloppen dan zou Acer haar nieuwe Smartphones, waaronder ook een Adroid model, vanaf eind September en in Q4 op de markt gaan brengen.

Veel meer info wordt er nog niet gegeven, maar feit is wel dat Acer in Barcelona al aankondigde dit jaar met een compleet nieuwe smartphone lijn te gaan komen. Enkele weken geleden waren prototypes van die toestellen, de A1 (Android), L1, F1 (met 1GHz Snapdragon processor) en E1/C1 (instapmodel) even in Nederland te bewonderen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.