Geruchten
23 november 2010 - Ron Smeets

Acer presenteert mogeljk 2 Tablets (Android en Windows 7)

Het Taiwanese DigiTimes publiceerde eerder vandaag over informatie te beschikken dat Acer vandaag in New York twee Tablets zal presenteren, een 7 inch Android versie en een 10 inch model met Windows 7.

Wanneer de Tablets op de markt gaan komen (en of ze ook hier in de winkels zullen verschijnen) is nog niet bekend. Volgens de Taiwanezen is Acer daar nog niet uit.

Er zijn, zo luiden de geruchten, binnen Acer twee stromingen. De een opteert voor een snelle release van een Android 2.2 (Froyo) tablet om snel te kunnen concurreren met de Galaxy Tab van Samsung en de Folio 100 van Toshiba (nou ja, die laatste verslaan lijkt niet zo heel erg moeilijk ;-)) De andere stroming binnen Acer wil liever wachten totdat Android 2.3 (Gingerbread) of 3.0 (Honeycomb) beschikbaar zijn. Later vandaag zal waarschijnlijk meer duidelijk worden rondom de Tablet plannen van Acer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.