Nieuws
23 februari 2013 - Martijn Derks

Acer onthuld Liquid E1 en Z2 Liquid

Acer presenteert de eerste twee smartphones uit de 2013 line-up, die gericht zijn op feature phone upgraders, beginnende gebruikers en multimediagebruikers, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Acer Liquid E1: Bioscoopervaring met Dual Speaker Gericht op multimediagebruikers is de Liquid E1 uitgerust met een groot 4.5-inch qHD display, een krachtige dual-core processor, optionele dual SIM card en twee speakers om multimedia en communicatie vloeiend tegelijk te laten verlopen. 

De Liquid Z2 is voorzien van een quick mode navigatie tool en een snelle 1 GHz processor zodat beginnende gebruikers en feature phone upgraders een vlekkeloze eerste ervaring hebben. Het Android OS leert de gewoontes van de gebruikers en kent een zeer intuïtieve interface met grote iconen.

 Het is makkelijk te bedienen en maakt het browsen op Internet, fotografie, en luisteren naar muziek eenvoudig, zeker met de ondersteuning van AcerCloud. De veelzijdige 3MP camera start op in maar 1 seconde, biedt een panoramische en multi-angle modus, en continuous shooting (tot 99 shots) om waardevolle momenten vast te leggen. SRS Sound zorgt voor een excellente mobile audio-ervaring met meer helderheid en een diepere bas.

De unieke Float Caller notification verzekert gebruikers ervan dat ze niet onderbroken worden door binnenkomende gesprekken die het hele scherm innemen tijdens het gebruiken van apps of bekijken van video’s. In plaats daarvan opent zich een Float Caller notificatie scherm waarin de gebruiker het gesprek kan aannemen, of snel een bericht kan sturen.

De Liquid E1 is ook uitgerust met een indrukwekkend dual-speaker systeem en DTS Sound voor versterkte audio met volume-maximalisatie, waardoor gebruikers kunnen genieten van muziek, zowel lokaal opgeslagen als gestreamd vanuit hun PC, gebruikmakend van AcerCloud. De geintegreerde Moodagent creëert afspeellijsten gebaseerd op de stemming van de gebruiker, of gebruikt muziek uit de bibliotheek om afspeellijsten samen te stellen die niet alleen bij de stemming van de gebruiker passen, maar ook bij de specifieke muziekvoorkeuren.

De Liquid E1 zal in Nederland verkrijgbaar zijn voor € 199,- en de Liquid E1 DUO voor € 219,- De Liquid Z2 DUO wordt verkrijgbaar voor € 129,-.

De toestellen zijn beschikbaar vanaf begin maart 2013.

Liquid_E1_White_Main Liquid E1 Liquid_E1_Black_Angle01 Liquid_Z2_Black_Angle01 Liquid Z2

Over de auteur: Martijn Derks