Toestellen
20 oktober 2009 - Ron Smeets

Acer neoTouch S200 is niet zo goed

Een van de langverwachte nieuwe Acer Smartphones, de F1, is onlangs officieel aangekondigd als de neoTouch S200. De reden waarom het allemaal wat langer geduurd heeft laat zich nu makkelijk raden. Acer wilde de toestellen direct met Windows Mobile 6.5 uitrusten.

De boys van Phone Arena hebben er al eentje onder handen kunnen nemen en hun oordeel is bepaald niet positief te noemen.

Ondanks de aanwezige 1Ghz Snapdragon processor is de UI sloom. Daarnaast is de accu te zwak om de dag mee door te komen. Na vijf uurtjes was ie helemaal leeg. Maar het ergste is volgens Phone Arena nog wel de slechte kwaliteit van het telefoon gedeelte. Toch de core functie van een mobiele telefoon, dacht ik zo ;-)

Enfin, voldoende reden om er zelf snel eentje in handen te krijgen om te kunnen oordelen of het echt zo slecht gesteld is met de nieuwe Acer Smartphones. Acer-neoTouch-S200-Front-s

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.