Toestellen
18 februari 2011 - Ron Smeets

Acer Liquid Mini preview @ MWC

Acer heeft in Nederland de afgelopen drie jaar al een aantal keren haar ‘nieuwe’ toestelportfolio gepresenteerd. Helaas lijkt de Taiwanese fabrikant het niet echt voor elkaar te krijgen om deze toestellen ook daadwerkelijk, breed verkrijgbaar, in de winkels te laten verschijnen. Telkens als ik daar met Acer Nederland over spreek zeggen ze "dat gaat binnenkort veranderen".

Op het MWC in Barcelona was Acer ook weer aanwezig. Daar werd onder andere de Acer Liquid Mini gepresenteerd. Cowboy Dennis maakte er onderstaande preview van.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.