Toestellen
23 maart 2011 - Ron Smeets

Acer Liquid Metal videoreview

Acer presenteerde enkele maanden geleden de Liquid Metal en beloofde ook toen weer, voor het derde opeenvolgende jaar ;-), dat de fabrikant nu toch echt gaat proberen de Nederlandse smartphone markt te bestormen.

Cowboy Dennis vroeg zich, terecht, af of dat met een toestel als de Acer Liquid Metal zin heeft, uhhm zou kunnen gebeuren. Kijk maar naar onderstaande videoreview voor zijn bevindingen. Ik kan alvast verklappen dat die niet uitermate positief maar ook niet louter negatief zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.