Toestellen
01 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Acer Liquid E2 nu ook in Nederland verkrijgbaar [Adv]

Acer een merk dat zich onderscheidt op basis van innovatie, design, prijs/kwaliteit verhouding heeft de Acer Liquid E2 geïntroduceerd. De Acer Liquid E2 is sinds kort in Nederland te koop bij onder andere Phone House, Kijkshop, Belsimpel.nl en andere vooraanstaande retailers. De Acer Liquid E2 met een 4.5 inch beeldscherm is verkrijgbaar vanaf €229, - en is eventueel gratis in combinatie met een aantal abonnementen op dit moment verkrijgbaar in de markt. Met de Acer Liquid E2 heb je een smartphone met een krachtige 1.2GHz 4-core processor die draait op de nieuwste versie van Android.

De Acer Liquid E2 is een topper in deze prijsklasse. De snelheid en het scherm zijn van uitermate goede kwaliteit. De uitgebreide camerasoftware zullen veel gebruikers aanspreken. De Acer Liquid E2 is uitgerust met een 8 megapixel camera en een 2 megapixel front-camera voor video-chat. Voor een klein bedrag extra koop je de Acer Liquid E2 in een Dual-SIM versie. Hier kun je twee SIM-kaarten in plaatsen, handig als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten hebt voor werk en privé. Je bent bereikbaar op beide SIM-kaarten, als je zelf belt of een tekstbericht wilt versturen kun je in het speciale Android-menu gemakkelijk kiezen via welke SIM-kaart je deze activiteit wil uitvoeren.

De Acer Liquid E2 heeft een uitstekende geluidskwaliteit. De dual-speakers in combinatie met de DTS Sound-technologie zorgen ervoor dat het toestel bijzonder geschikt is om onderweg naar je favoriete muziek te luisteren.

De Acer Liquid E2 draait op een vrijwel onaangepaste versie van Android 4.2 Jelly Bean. Dat is wel zo prettig: Android draait soepel en vlekkeloos, door weinig extra’s toe te voegen is Acer ervan overtuigd dat Android snel in gebruik blijft.

De Acer Liquid E2 is een topmodel in zijn klasse. Dankzij de krachtige 4-core processor en de grote accu (2000 mAh) is het toestel tevens geschikt voor het zakelijk segment. Alles wat je van een smartphone mag verwachten vind je terug in de nieuwe Acer Liquid E2. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl