Tablets
30 december 2011 - Ron Smeets

Acer Iconia Tab A700 op komst?

Acer tablets zijn nog niet echt populair. Enkele dagen geleden moest de oprichter van de Taiwanese fabrikant nog z'n best doen om de wereld te overtuigen dat Acer de tablet (en smartphone) markt nog niet te rug toe gaat keren. Die geruchten gingen namelijk wel.

Misschien dat het 'lekken' van de eerste (pers)kiekjes en specs van de Acer Icona Tab A700 daar ook aan bijdraagt ;-)

Als de (geregiseerde of niet) Russische geruchten kloppen dan krijgt de Iconia Tab A700 een quad core Tegra 3 processor en een scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Verder wordt gesproken over WiFi en 3G support, een 9800mAh accu, micro USB en -HDMI aansluiting, microSD geheugenkaart optie, Bluetooth 3.0, een 5 megapixel camera met LED flitser en een front cam die in HD kan filmen. En dat allemaal in een tablet die 650 gram gaat wegen.

De Russische bron zegt verder nog dat de Acer Iconia Tab A700 mogelijk tijdens de CES, begin januari in Las Vegas, officieel gepresenteerd gaat worden. De foto's:

Acer-Iconia-Tab-A700-a Acer-Iconia-Tab-A700-b Acer-Iconia-Tab-A700-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.