Accessoires
21 februari 2011 - Ron Smeets

Acer Iconia A100 en A500 @ MWC

Acer is een bijzondere fabrikant als het gaat om smartphones. De Taiwanese computer fabrikant heeft de afgelopen jaren al diverse keren aangekondigd dat men ook de smartphone wereld wilde gaan veroveren. Daarvoor werden al diverse (Android) toestellen gepresenteerd maar tot op de dag van vandaag is het succes nog uitgebleven.

Sterker nog, de Acer Smartphones zijn in Nederland en België nauwelijks in de winkels te vinden. In Barcelona presenteerde Acer naast weer een aantal nieuwe Smartphones ook twee Android tablets, de Iconia A100 en A500.

Ik ben benieuwd of die wel bij ons in de winkels gaan verschijnen. Hieronder kun je in ieder geval alvast een videopreview van beide tablets bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.