Geruchten
21 september 2009 - Ron Smeets

Acer F1 komt op 6-10 en krijgt een bescheiden prijskaartje?

Begin dit jaar onthulde Acer in Barcelona enkele wilde plannen voor wat betreft haar Smartphone line-up. Er zouden maar liefst vijf tot acht nieuwe toestellen gaan komen. Sindsdien hebben we alleen nog even iets van de Taiwanese fabrikant gehoord tijdens een kort persevent in Nederland. Daarna bleef het verdacht stil rondom de Acer L1, F1, C1 en E1.

Welnu, volgens de laatste geruchten zou de F1 op 6 Oktober officieel gepresenteerd gaan worden, samen met diverse andere Windows Phone (Mobile 6.5) Smartphones. En als we deze Engelse webshop mogen geloven dan krijgt het toestel ook nog een bescheiden prijskaartje van minder dan 400 Euro (340 Engelse ponden). We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.