Geruchten
08 september 2014 - Ron Smeets

Accu van de 5.5 inch iPhone 6 gefilmd

Eerder waren al foto's te zien waarop ook de accu van de 5.5 inch iPhone 6 zou staan. Nu is er een video opgedoken in Frankrijk met in de hoofdrol een 2915 mAh, 4.35 volt, accu die voor de 5.5 inch iPhone 6 bedoeld is.

Op zich lijkt het te kloppen dat we hier naar een origineel Apple onderdeel kijken, alhoewel hij duidelijk wel wat ontberingen heeft moeten doorstaan. Echt puntgaaf ziet deze accu niet (meer) uit.

Natuurlijk is de capaciteit van de accu veel groter dan die van de huidige iPhones. Een 5.5 inch toestel heeft dat niet alleen nodig, maar er is ook voldoende ruimte voor.

De video:

Bron (Frans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.