Toestellen
22 september 2014 - Redactie MobileCowboys

Accu iPhone 6 en iPhone 6 Plus valt tegen

Direct na de presentatie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus rees bij vele de vraag hoelang gaat de accu mee en moeten de concurrenten van Apple zich zorgen maken over hun accu’s tov de nieuwe iPhones? Zoals het onderstaande overzicht laat zien, vallen die zorgen wel mee. We kunnen gerust stellen dat de accu iPhone 6 en iPhone 6 Plus tegen valt.

Inmiddels zijn de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus verkrijgbaar bij onze oosterburen en zullen er in Nederland ook al gebruikers zijn die duur van de telefoons hebben kunnen ondervinden. Voor diegenen die (nog) geen iPhone 6 of 6 Plus hebben of het overwegen is het onderstaande overzicht iets om in gedachte te houden bij de aanschaf van de Apple telefoon.
ip6-battery-test-640x372
De Sony Xperia Z3 komt in bovenstaande overzicht als beste uit de bus daarna de Huawei Ascend Mate 7 en de Samsung Galaxy S5 en HTC One (M8) staan allemaal ruim voor de Apple iPhone 6 Plus.
De iPhone 6 staat net boven de iPhone 5s wat toch wel een tegenvaller is voor de Apple fans. Als we tot slot kijken naar de accu grote van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus die zijn respectievelijk 1810mAh en 2915mAh de Sony Xperia Z3 heeft een 3100 mAh accu, de Huawei Ascend Mate 7 een 4100 mAh accu, Samsung Galaxy S5 een 2800mAh accu en de HTC One (M8) een 2600mAh accu.

De iPhone 6 Plus met een 2915mAh accu komt dus minder goed uit de bus in vergelijk met de Samsung Galaxy S5 en de HTC One (M8) die beide een minder krachtige accu hebben. Kijk voor de volledig test op deze site.

via
 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl