Accessoires
14 mei 2012 - Ron Smeets

Accessoires van de Samsung Galaxy S III gespot

Na de over het algemeen wat lauwe ontvangst van de Samsung Galaxy S III, waar ik nog niet echt over kan oordelen omdat ik hem nog niet in mijn handen gehad heb, is het nu wachten op de release van het toestel, eind deze maand.

Intussen probeert Samsung de hype levend te houden door wat teasers en commercials online te verspreiden. Dit weekend zijn daar de eerste (officiele) afbeeldingen van enkele accessoires bijgekomen.

Zo zijn onder andere de C-Pen Stylus, een dock, hoesje en de WiFi Display Dub te zien. Laten we hopen dat een deel van deze accessoires ook standaard in de doos zitten, of toch in ieder geval direct beschikbaar komen. De kiekjes:

SGS3-Accesoires-a SGS3-Accesoires-b SGS3-Accesoires-c SGS3-Accesoires-d

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.