Nieuws
10 januari 2011 - Ron Smeets

ABN AMRO Turbo iPhone App gelanceerd

Beleggers spelen graag met geld, wellicht dat ze daarom ook vaak met een iPhone gespot worden. Dat is een grapje natuurlijk, maar het feit is wel dat de ABN AMRO speciaal voor Turbo beleggers een iPhone App gelanceerd heeft waarmee deze actieve, ervaren beleggers, overal en altijd toegang hebben tot hun beleggingen ;-)

Voor de ABN AMRO Turbo beleggers die geen iPhone hebben; De bank heeft ook al laten weten dat er binnenkort een Android en BlackBerry versie van de App gemaakt worden. Wanneer precies en of ook Symbian (Nokia) gebruikers aan de beurt komen, is nog niet bekend.

De ABN AMRO Turbo App is gratis te downloaden in de App Store, ook voor niet-beleggers die toch geinteresseerd zijn. Wil je speciale Turbo beleggingsproducten 'volgen' (wellicht diegenen waar jij je eigen centjes in gestopt hebt ;-), dan kun je in de App bepaalde filters instellen zodat de voor jouw interessante informatie nog sneller bereikbaar is.

"De Turbo is een beleggingsproduct dat gebruikt wordt door actieve, ervaren beleggers. Deze kunnen zo met een hefboomwerking beleggen in aandelen, indices, obligaties, valuta en grondstoffen. Het doel van ABN AMRO is om onze beleggers altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Met de Turbo App kunnen onze beleggers eenvoudig alle lopende en beëindigde Turbo’s bekijken op hun iPhone. Via een filter en zoekfunctie kunnen beleggers ook hun favoriete Turbo’s selecteren en volgen. Ten slotte is er nog de Nieuwsfunctie. Via RSS wordt een nieuwsoverzicht getoond met de twintig laatste nieuwsitems van de Turbo website van ABN AMRO Markets.”, aldus dé bank. ABN-AMRO-Turbo-App-Screens

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.