Nieuws
23 april 2012 - Ron Smeets

ABN AMRO komt met mobiel bankieren app voor Windows Phone

ABN AMRO heeft vandaag middels een persbericht bekend gemaakt dat de bank naar verwachting deze zomer nog een Windows Phone versie van haar mobiel bankieren app zal lanceren.

Volgens de ABN AMRO komt men hiermee tegemoet aan een toenemende vraag van Windows Phone gebruikers die ook graag mobiel willen kunnen bankieren.

Het gebruik van de huidige iPhone, Android en BlackBerry versies van de Mobiel Bankieren app is volgens ABN AMRO een succes. "De Mobiel Bankieren app en de eerder gelanceerde Saldo app worden zeer intensief gebruikt. Zo logt een gemiddelde gebruiker per maand bijvoorbeeld elf keer zo vaak in als bij Internet Bankieren", aldus de bank in het persbericht.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.