Nieuws
15 augustus 2011 - Ron Smeets

Aansluitkosten SIM Only abo's KPN, Hi en Telfort €5 omhoog

Onlangs maakte KPN al bekend dat de tarieven voor de verschillende mobiele abonnementen met mobiel internet vanaf 5 spetember duurder worden. Voor de zogenaamde 'heavy users' kan dat tot forse extra maandelijkse kosten leiden. Het is zaak om straks goed te onderzoeken hoeveel mobiele data je nodig hebt voordat je een nieuw KPN of Hi abonnemena afsluit.

Vandaag maakte de provider ook nog eens bekend dat de aansluitkosten van SIM Only abonnementen van KPN, Hi en Telfort per 1 september ook nog eens met 5 Euro omhoog gaan.

De nieuwe aansluitkosten worden dan €20 voor KPN en Hi en €14,95 voor Telfort SIM Only abonnementen. Eerder dit jaar paste KPN al dezelfde verhoging toe voor alle andere mobiele abonnementen (inclusief een toestel) van haar drie mobiele merken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.