Geruchten
01 december 2009 - Ron Smeets

Aankondiging Sony Ericsson Susan en Sunny in December

De Sony Ericsson Susan en Sunny (foto) waren al een tijdje rond in het geruchtencircuit. Twee maanden geleden ontving ik al eens twee geanimeerde videodemo's van deze toestellen.

Volgens de laatste geruchten worden de Susan en de Sunny deze maand (december) officieel onthuld als de J10 en J20. Beide toestellen gaan deel uitmaken van de GreenHeart toestellijn (minimaal 50% gerecycled plastic) en ook zouden ze allebei voorzien worden van een 5 megapixel camera, (A)GPS en (spat)waterdicht zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.