Nieuws
07 mei 2007 - Ron Smeets

Aankondiging nieuwe toestellen Sony Ericsson in Londen

Morgen avond houdt Sony Ericsson een persconferentie, ergens in Londen, waarin een aantal nieuwtjes gepresenteerd zullen gaan worden. Ik zal daarbij namens MobileCowbouys, op uitnodiging van Sony Ericsson, ook aanwezig zijn.

Nu is natuurlijk de grote vraag welke nieuwtjes Sony Ericsson voor ons, en de rest van de Europese pers, in het vat heeft zitten. . .

De officiële aankondiging van de nieuwe P700i lijkt wel haast onvermijdelijk sinds alle geruchten en foto’s die de afgelopen twee weken ineens boven water gekomen zijn. En verder? De W999 misschien? Wie het weet, die mag het zeggen.

Ik heb Sony Ericsson nog gevraagd een tipje van de sluier op te lichten. Wordt vervolgd!Gerelateerde links:
Wordt de Sony Ericsson 'Nicole' de P700i?
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot of Walkman Phone?
PSP Phone van Sony Ericsson op komst?
Nieuwe foto's van de M610 of P700i
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.