Geruchten
22 mei 2009 - Ron Smeets

Aankondiging iPhone 32GB op website van T-Mobile Oostenrijk

De nieuwe generatie van de iPhone zit er aan te komen. Tenminste als Apple bij de iPhone dezelfde strategie hanteert als men al jaren doet met de iPod, elk jaar een upgrade. Geruchten over welke functies de nieuwe iPhone al dan niet zal krijgen circuleren al sinds de release van het huidige model, nu bijna een jaar geleden dus.

Op de website van T-Mobile in Oostenrijk is alvast een plekje ingeruimd voor de nieuwe, 32GB, iPhone. zie de screenshot hiernaast en -onder.

De vraag is nu natuurlijk of dit een (bewust) foutje is of gewoon nep. We zullen zien. Hieronder nog even een korte opsomming van alle nieuwe iPhone specs die tot nu toe 'uitgelekt' zijn:
- 16 en 32 GB model
- 3.2 Megapixel camera
- Video opname & editing functies
- Mogelijkheid om foto's en video's via MMS te versturen
- OLED display
- Betere accu (tot 1.5 x)
- Verdubbeling van het RAM en de processorkracht
- Ingebouwde FM Zender
- Appletje op achterzijde geeft licht
- Ingebouwd kompas
- Geotagging
- Turn by turn navigatie
- Release op 17 Juli (VS)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.