Entertainment
03 april 2005 - Ron Smeets

Aanbod smartphone games groeit snel

Het is lente in Nederland. Tijd om een terrasje te pikken en daar heerlijk onderuitgezakt... te gamen op je smartphone. Waar je het vroeger moest doen met Snake, Bumper en een crappy versie van Memory op je 6210 kun je tegenwoordig met je Smartphone kiezen uit een snelgroeiend aanbod van spellen die online te koop zijn.

Clickgamer dot com biedt honderden spellen voor de Palm, Smartphone, Blackberry, Sony PSP en diverse andere systemen en devices. Gemiddeld betaal je per download tussen de 8 en 20 dollar. Populair zijn momenteel:

1. G-Prime Xtreme

2. 3D Owens Monster Tru.

3. Atlantis Redux Episo.

4. 6th Gear - Ultimate .

5. Mini-Sportsbike

6. Jet Ducks

7. Legacy

8. Sky Force SP

9. Cell Doom

Binnenkort zullen wij hier een aantal spellen testen en bij deze doe ik ook gelijk een oproep aan iedereen om zijn of haar mening te geven over gedownloade spellen. Je kunt dit doen middels een reactie op dit bericht.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.