Geruchten
21 november 2012 - Ron Smeets

A15 quad core processor en 13MP camera voor de Galaxy S IV?

De geruchten over de Samsung Galaxy S IV worden langzaam maar zeker steeds talrijker. De komende weken en maanden zal dat alleen nog maar 'erger' worden. De afgelopen dagen en weken werd al gespeculeerd over een groter, 4.99 inch, full HD (en 44ippi) AMOLED display en een snellere quad core processor.

Inmiddels zijn aan die geruchten ook de nieuwe Samsung quad core processor, de Exynos 5450 met een quad core Cortex A15 chip, en een 13 megapixel camera toegevoegd.

Ook de mogelijke vroegere release datum is al eerder genoemd. De geruchten daarover variëren van een lancering tijdens de CES, tijdens het MWC of op een apart event, ergens eind februari. De Galaxy S IV zou kort daarna in de winkels verschijnen, maar nog niet bekend is in welke landen dat dan precies zal zijn.

In hoeverre deze geruchten kloppen zal moeten blijken. Eerder vandaag dook ook het bericht op dat Samsung Display met productieproblemen voor het 'Galaxy S IV scherm' kampt. Dat zou dan weer een negatieve invloed kunnen hebben op de presentatie- en release datum van het toestel.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.