Entertainment
16 maart 2009 - Ron Smeets

9016 hands-on mobiel bellende bestuurders in een dag gepakt

Afgelopen donderdag organiseerde de politie van New York een actie waarbij 24 uur lang extra gelet werd op hands-on mobiel bellende bestuurders. De controle was vooraf in diverse media aangekondigd maar toch werden die dag not 9016 bellende bestuurders gepakt en getrakteerd op een boete van 120 dollar.

Bijzonder leuk was het feit dat onder de bekeurden ook een redacteur van Daily News zat die op pad was om de actie van de NYPD te verslaan. Die had toch zeker beter moeten weten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.