Nieuws
15 februari 2014 - Nichal Joosse

9% T-Mobile klanten nu op 4G

Het 4G-netwerk van T-Mobile is weer een stukje uitgebreid. Momenteel heeft T-Mobile 4,5 miljoen klanten, waarvan er nu 400.000 gebruik kunnen maken van het 4G-netwerk. Via deze website is te zien dat alleen de klanten in en om de vier grote steden ervan kunnen genieten. Over drie maanden belooft T-Mobile nog meer uitgebreid te zijn, maar het lijkt erop dat het proces erg langzaam gaat. Maar sinds gistreren kunnen klanten in onder meer Zaandam, Weesp en Mijdrecht ook gebruik maken van 4G. 

image%20%281%291

T-Mobile hanteert in vergelijking met andere providers een andere tactiek om klanten aan de 4G te krijgen: iedereen met een geschikt toestel krijgt gratis 4G toegang. Hierdoor profiteren alle klanten meteen van stabieler en sneller mobiel internet. Met een Stel Samen abonnement zijn klanten bovendien volledig beschermd tegen onverwachte datakosten.

4G van T-Mobile is beschikbaar in Groot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groot Den Haag, Delft en Zoetermeer. Momenteel is T-Mobile bezig met de uitrol van 4G in het overige deel van de Randstad, daarna volgt de rest van Nederland. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 een meerderheid van de T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G. Hierbij moet wel gezegd worden dat de meeste klanten van T-Mobile zich bevinden in de Randstad. 

Over de auteur: Nichal Joosse