Geruchten
14 april 2010 - Ron Smeets

8MP Sony camera in iPhone 5G (2011)

Over onwaarschijnlijke geruchten gesproken. De iPhone voor dit jaar, het vierde generatie model, moet nog aangekondigd worden maar analist Ashok Kumar claimt nu al te weten dat het 5G model, die van 2011 dus, uitgerust gaat worden met een 8 megapixel Sony (CyberShot?) cameramodule.

De iPhones die tot nu toe op de markt kwamen maakten allemaal gebruik van een cameramodule van OmniVision. Volgens bronnen bij de verschillende fabrikanten van onderdelen voor (onder andere) de iPhone zou Apple voor komend jaar gekozen hebben voor Sony. We zullen zien! Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.