Geruchten
11 augustus 2007 - Ron Smeets

8GB versie van de N95 met betere accu en VGA display

Volgens een van de bezoekers op de Mobile Review forums krijgt de 8GB versie van de Nokia N95 die we enkele weken geleden voor het eerst in het geruchtencircuit tegenkwamen nog meer upgrades dan alleen de extra geheugenruimte.

'Eldar' meent te weten dat de vernieuwde N95 ook voorzien zal worden van 128MB RAM (nu 64MB) en een scherm met VGA (640x480) resolutie.

Vooral het extra werkgeheugen zou natuurlijk geen overbodige luxe zijn voor deze toch vaak ietwat sloom reagerende 'Multimedia Computer' van Finse afkomst.

Vooralsnog gaat het hier echter nog steeds om geruchten dus zullen we nog even moeten afwachten of dit bewaarheid gaat worden.Gerelateerde links:
Eerste spy pics van de 8GB Nokia N95
Straks ook een 8GB versie van de N95?
Nokia N95 Music Edition 8GB in pre order
Pushmail voor de Nokia N95
De Nokia N95 in Monaco
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
De N95 XXL, of toch gewoon fake?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.