Geruchten
15 maart 2009 - Ron Smeets

8GB versie van de C905 op komst?

De Sony Ericsson C905 was een van de eerste 8 megapixel camphones op de markt. Standaard heeft het toestel 'slechts' 160 MB interne opslag capaciteit en hoewel je er natuurlijk een 2GB M2 geheugenkaartje erbij maar iets meer intern geheugen is natuurlijk ook nooit weg.

Als we deze geruchten mogen geloven dan komt de Zweeds-Japanse fabrikant binnenkort met een 8GB versie van de C905. Klinkt leuk maar het is nog een gerucht en hopelijk is de bron niet uitgegaan van deze T-Mobile aanbieding ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.