Toestellen
07 maart 2006 - Ron Smeets

8Gb musicphone van Samsung

Behalve de vier 'Europese' primeurs die we, al dan niet in Nederland, nog deze lente mogen verwachten zal Samsung op de CeBIT ook nog een nieuwe Musicphone introduceren die in de tweede helft van dit jaar op de markt gaat komen.

Het gaat om de grotere broer van de i300 die eind vorig jaar het daglicht zag. De i310 beschikt namelijk over een 8Gb interne HD. Een van de nieuwere micro HD's die Samsung sinds kort van Cornice geleverd krijgt.

De i310 zal verder voorzien zijn van een 2MP cam, MicroSD slot (voor nog meer opslagcapaciteit), een 2inch QVGA display en MP3 bedieningstoesten op de zijkant van het toestel.Gerelateerde links:
Samsung's i300 nu met 4GB HD
Samsung's 3Gb GSM te koop bij O2
Nieuwe 8 en 10 Gb HD's voor GSM's
Samsung music phone in BMW 5-serie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.