Nieuws
26 april 2008 - Ron Smeets

8GB iPhone nagenoeg uitverkocht in Engeland

Vorige week verlaagde O2 in Engeland de prijs van de 8GB iPhone naar 169 pond (met abonnement) en die actie heeft er binnen een week al toe geleid dat het toestel nagenoeg uitverkocht is.

Bovendien meldt O2 nu dat men de voorraden van deze iPhone niet meer zal aanvullen en dat het product dus haar End-Of-Life heeft bereikt.

Dit is natuurlijk weer nieuwe olie op het vuur van de diverse geruchtenmolens dat de 3G versie van de iPhone niet lang meer op zich zal laten wachten. Of dat ook inderdaad het geval zal zijn weet echter alleen Apple zelf en die hullen zich nog in stilzwijgen. In de (online) winkels van de Amerikaanse fabrikant wordt het toestel in Engeland ook nog gewoon aangeboden (levertijd: 24 uur).

Overigens zegt de andere aanbieder van de iPhone in Engeland, The Carphone Warehouse, dat ook zij nagenoeg door haar voorraad 8GB iPhones heen is en dat ze nog niet weten of ze die voorraden gaan aanvullen.Gerelateerde links:
Omzet dataverkeer O2 Engeland stijgt dankzij de iPhone
iPhone in Engeland ook redelijk succesvol
Engelse iPhone in het slop door ontvangstproblemen
O2 en T-Mobile doen de 8GB iPhone in de uitverkoop
Introductie 2e generatie iPhone op 9 juni
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.