Geruchten
08 november 2009 - Ron Smeets

8GB iPhone 3Gs onder de kerstboom?

Als we deze geruchten mogen geloven dan bereidt Apple een 'stille upgrade' van de iPhone voor. Dat klinkt, zeker voor Apple, zeer onwaarschijnlijk, maar het is dan ook geen schokkende upgrade. Bronnen binnen AT&T hebben namelijk gezegd dat er nog voor deze kerst een 8GB versie van de iPhone 3Gs zal komen.

Dat zou tevens betekenen dat de 8GB versie van de iPhone 3G, die momenteel in de winkels ligt als 'het ietwat goedkopere alternatief' gaat verdwijnen. De 8GB iPhone 3Gs zou in prijs hetzelfde blijven, 99 dollar (i.c.m. een abonnement).

Volgens dezelfde geruchten zouden Apple en AT&T deze beslissing onder andere genomen hebben om de concurrentie met de goedkoper DROID toestellen van Verizon aan te kunnen blijven gaan. Of de 8GB versie iPhone 3Gs ook naar Nederland (en de rest van de wereld) gaat komen, als de geruchten natuurlijk waar blijken te zijn, is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.