Nieuws
22 juli 2009 - Ron Smeets

8 Weken wachten op de iPhone 3GS

T-Mobile heeft vandaag alvast laten weten dat de iPhone 3GS binnenkort mogelijk moeilijker leverbaar zal zijn. De wachttijden kunnen de komende periode gaan oplopen tot maar liefst acht weken.

Volgens T-Mobile komt dit door het enorme succes van de iPhone 3GS en het feit dat het toestel binnenkort in meer landen uitgebracht gaat worden. Met andere woorden: er is niet genoeg voorraad, of Apple creeert weer 'kunstmatige schaarste'. Maar goed 't is maar dat je het weet. Iedereen die al een iPhone 3GS in bestelling heeft staan hoeft zich nog niet druk te maken. T-Mobile zegt in hetzelfde persbercht dat voor hen de 'reeds gecommuniceerde levertijd' blijft gelden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.