Toestellen
12 mei 2006 - Ron Smeets

8 nieuwe FOMA toestellen van NTT DoCoMo

Tja, ze zijn niet voor niets de grootste Telco ter wereld.

NTT DoCoMo kondigde vandaag maar liefst 8 nieuwe toestellen aan die binnenkort in het land van de rijzende zon (en er omheen) in de winkels zullen liggen.

Onder de nieuwe toestellen is ook Japan's eerste HSDPA mobieltje waarmee mobiel internetten en/of TV kijken met snelheden van 3.6Mbit mogelijk worden.

Gezien de populariteit van mobiele muziek heeft DoCoMo alle toestellen voorzien van een MP3 speler. Bovendien zijn alle toestellen uitgerust met de i-appli software voor het gebruik van DoCoMo's mobiele credit card- en betaalservice.Gerelateerde links:
Legergroene Musicphone van NTT Docomo
Succesvolle 7.2Mbit/s HSDPA test van Nortel
Nieuwe GSM familie van DoCoMo
Mobiel internetten met 3.6Mbit per seconde
Eerste Foma digitale TV foon
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.