Entertainment
13 mei 2011 - Ron Smeets

66% Amerikaanse moeders gebruikt smartphone bij het winkelen

Een onderzoek, gehouden tussen 15 november en 15 februari, onder Amerikaanse moeders wijst uit dat 66% van deze dames hun smartphone gebruikt tijdens het winkelen.

De vijf populairste handelingen zijn het vinden van een winkel (45%), het vergelijken van prijzen (36%), zoeken naar nieuwe producten (31%), het maken van een boodschappenlijstje (26%) en het downloaden van kortingsbonnen (21%). Hoe zit dat met de Nederlandse en Belgische moeders onder onze lezers? Gebruiken jullie je smartphone ook tijdens het winkelen? Stem dan op onze nieuwe poll.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.