Geruchten
08 maart 2011 - Ron Smeets

64GB prototype van de iPhone 4 duikt op in Hong Kong

De 'grootste' iPhone 4 die je op dit moment kunt kopen is de 32GB versie. In Hong Kong is echter een 64GB prototype van Apple's top (en enige) multimedia smartphone opgedoken.

Los van de vraag of dit geen fake is, wordt ook gespeculeerd waarom de 64GB iPhone 4 nooit uitgebracht is. De meest voor de hand liggende reden daarvoor lijkt het prijskaartje te zijn, maar, van de andere kant, heeft Apple vorig jaar rond dezelfde tijd natuurlijk wel een 64GB versie van de iPad op de markt gebracht die toch ook niet extreem duur was.

Hoe dan ook, de kans dat er nog een 64GB model van de iPhone 4 gaat komen lijkt erg klein. Wellicht dat de iPhone 5 wel een dergelijke versie krijgt. We zullen zien. De nieuwe iPhones worden waarschijnlijk rond de zomer (Juni / Juli) gepresenteerd en uitgebracht. iPhone-4-64GB-b iPhone-4-64GB-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.