Nieuws
26 juli 2008 - Ron Smeets

63% van de MC-lezers koopt (misschien) een iPhone

Dat is de conclusie die we mogen trekken naar aanleiding van de poll die we de afgelopen weken online hadden en waarin we wilden weten of jullie de iPhone 3G zouden willen kopen.

In totaal hebben zo'n 500 lezers hun stem op deze poll uitgebracht en daaruit bleek dus dat 31% zegt een iPhone 3G te zullen gaan aanschaffen. Nog eens 32% zegt dat misschien te willen gaan doen en 37% is ervan overtuigd dat hij of zij er nooit eentje zal kopen.

De volledige resultaten:

Vanaf 11 Juli is de 3G iPhone ook in Nederland te koop. Ga jij er eentje halen?

Zeker weten: 31% (154 stemmen)

Misschien: 32% (161 stemmen)

Nooit: 37% (186 stemmen)Gerelateerde links:
Bespaar 875 Euro met een Belgische iPhone
Wat kost de iPhone in de andere landen?
iPhone vanaf vrijdag 11 juli om 09u30 te koop
iPhone abbo's in Nederland niet voor 'heavy users'
Tarieven voor de iPhone bekend
T-Mobile met 3 speciale bundels naar de iPhone.
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.