Nieuws
18 januari 2011 - Ron Smeets

60 Apps per iPhone, iPod Touch en iPad; Hoeveel heb jij er?

Terwijl de download teller van de App Store de 10 miljard nadert (op het moment dat ik dit schrijf staat de teller op bijna 9.9 miljard) hebben rekenaars becijferd dat het enorme aantal downloads betekent dat er, gemiddeld, op elke tot nu toe verkochte iPhone, iPod Touch en iPad 60 Apps gedownload zijn.

Ik haal dat gemiddelde makkelijk, maar ik ben natuurlijk ook geen gemiddelde gebruiker ;-) Daarom wil ik van de lezers met een iOS toestel (iPhone, iPod Touch of iPad) wel eens weten hoeveel Apps jullie per toestel zoal gedownload hebben in de afgelopen jaren. Reageer maar!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.