Nieuws
14 september 2014 - Ron Smeets

6 ZenFones voor de hele familie of 1 iPhone 6 voor jezelf?

Dat is de vraag die Asus op haar Facebook pagina stelt naar aanleiding van de komst van de iPhone 6. De Asus ZenFone kost namelijk een zesde van de prijs van een iPhone 6. Tenminste dat is wat Asus beweert.

Online zie ik voor de verschillende ZenFone's (4, 5 en 6) prijzen die variëren van 80 tot 160 Euro, maar de foto die Asus bij deze post geplaatst heeft toont de ZenFone 5 of 6. En die kosten dus tussen 110 en 160 Euro. Maar goed, de boodschap van Asus is wel duidelijk. Zij zijn goedkoper ;)

Maar verder zijn de ZenFones natuurlijk niet echt te vergelijken met de nieuwe iPhones, dat snapt iedereen wel. Het is dan ook geen vraag of je kiest voor een van de beste smartphones maar wat je wilt uitgeven. En dat klopt, deels. Voor de prijs van een iPhone 6e kun je je hele familie voorzien van een ZenFone. Als die overal ter wereld te koop zouden zijn ';) Maar goed, zeg het maar. Wat hebben jullie liever?

Via, Asus (prijzen)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.