Toestellen
15 maart 2011 - Ron Smeets

6 x 2 kaarten te winnen voor het GameKings Xperia PLAY event

Op het Mobile World Congress presenteerde Sony Ericsson de Xperia PLAY, dat zal niemand echt ontgaan zijn ;-) Vlak daarvoor kon ik al, letterlijk in dit geval, met het toestel spelen en in Barcelona zelf mocht ik er ook iets over zeggen in het RTL 4 nieuws ;-)

Aanstaande zaterdag, 19 maart, organiseert Sony Ericsson samen met GameKings, de Nederlandse publiekspremière van de Xperia PLAY. Die wordt gehouden in de Utopolis Bioscoop in Almere en daar kun jij, als je snel bent, ook bij zijn. De kaarten kosten 14 Euro, maar wij geven er vanmiddag 6 x 2 weg! Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.

Ja, het wordt weer een twitter / comment actie. Stuur vandaag nog (uiterlijk tot 15 maart, 23u59 dus) een tweet naar @mobilecowboys of reageer op dit artikel, met naam en email adres (die wordt niet gepubliceerd natuurlijk) en beschrijf in maximaal 120 tekens waarom jij er aanstaande zaterdag bij wilt zijn om als een van de eersten en Nederland met de Sony Ericsson PLAY te kunnen spelen in Almere. Zorg er dus ook voor dat als je meedoet, je zaterdag ook tijd hebt om vanaf 11u30 in Almere aanwezig te kunnen zijn.

De zes meest originele reacties / tweets ontvangen elk twee toegangskaarten voor het GameKings Xperia PLAY Live event van aanstaande zaterdag in Almere. Dat betekent dus dat je ook iemand mee kunt nemen. Letwel, je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te kunnen nemen. Mocht je jonger zijn, dan mag je toch meedoen, maar dan moet je er wel voor zorgen dat de persoon die met jou meekomt wél minimaal 16 jaar is, en zich ook ter plekke kan legitimeren. De winnaars worden morgen (woensdag 16 maart) in de loop van de ochtend hier en op twitter bekend gemaakt.

Mocht je nu niet bij de winnaars horen, maar toch aanwezig willen zijn, dan kun je naar deze link surfen om een kaart (14 Euro) te kopen. De Sony Ericsson Xperia PLAY zal over enkele weken (eind maart / begin april) in de Nederlandse winkels liggen, dus jij kunt aanstaande zaterdag als een van de eerste Nederlanders al met het toestel spelen. De losse toestelprijs wordt ca. 650 Euro, en niet ca 500 Euro zoals ik abusievelijk in mijn preview van 13 februari meldde. Dat was een (duur ;-)) foutje van mijn kant.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.