Accessoires
21 maart 2006 - Ron Smeets

55-uurs accu voor je iPod Video

Ik heb zelf ook een iPod Video en het grootste probleem is eigenlijk dat je, zonder hem te hoeven opladen, geen films kunt kijken die langer duren dan anderhalf uur. En zelfs dat redt ie soms al niet.

De externe accu die iLuv nu op de markt brengt kan dus wel eens populair worden onder iPod filmkijkers. Voor zover die er zijn. . .

De accu die je onder aan je iPod bevestigd, zorgt ervoor dat ie tot wel 55 uur kan functioneren zonder weer ogeladen te hoeven worden.

Natuurlijk zijn die 55 uur alleen haalbaar als je muziek luistert, maar het is toch al 5 keer langer dan de standaard accu. Dat zou betekenen dat je met de iLuv dus ook ruim 7 uur film zou kunnen kijken op je iPod.Gerelateerde links:
Universele accu laadt bijna alles op
80-uurs accu voor de Nano
LG's long-life methanol accu
Accusharing via USB
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.