Entertainment
22 september 2006 - Ron Smeets

52 Seconden met de N93: The Movie

Tijdens het testen en reviewen van de N93 hebben we ook diverse filmopnames gemaakt. Een uurtje 'freaken' op m'n MacBook en klaar was Cowboy Ron! Met dank aan Menno die de rest van de dag geen honger meer had ;-)

De hamvraag aan jullie is natuurtlijk welke 'Deadly Sin' in ons filmpje verborgen zit. Een beetje kennis van de bijbel hebben toch wel, of niet?! Denk anders maar aan 'Seven' met Brad Pitt en Morgan Freeman.

De komende dagen gaan de bloggers van Schlijper met de N93 aan de slag. Zij zullen onder andere een volgende 'Doodzonde' presenteren. Welke? Daarvoor zul je over enkele dagen op hun blog moeten kijken!Gerelateerde links:
Nokia N93 review: Media Phone of the Year
Nokia N93 bij MobileCowboys
N93 volgt N90 op als Media Phone van het jaar
Nokia N93: de beste camphone ooit!
Bruisende Nokia N-Series party in de Escape
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.